Zeer grote brand bij Peute Recycling Veerplaat Dordrecht

maandag 1 april 2019 20:41

Bij Peute Recycling aan de Veerplaat in Dordrecht is rond 19.45 uur een zeer grote brand uitgebroken.

De brandweer is met man en macht bezig om de brand te bestrijden. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar ‘grip 1’. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling, die in de wijde omgeving te zien is. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

 

0 reacties

Zeer grote brand bij Peute Recycling Veerplaat Dordrecht
Schrijver:

 

 

Bij Peute Recycling aan de Veerplaat in Dordrecht is rond 19.45 uur een zeer grote brand uitgebroken.

De brandweer is met man en macht bezig om de brand te bestrijden. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar ‘grip 1’. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling, die in de wijde omgeving te zien is. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!