18-jarige jongen gewond na steekpartij Bergse Dorpsstraat Rotterdam-Hillegersberg

dinsdag 2 april 2019 21:29

Rotterdam – Een 18-jarige man uit Rotterdam is ernstig gewond geraakt bij een steekpartij. Een ambulance bracht hem met spoed naar het ziekenhuis. Het incident gebeurde dinsdagmiddag rond 14.45 uur buiten op de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam-Hillegersberg.

Mogelijk ging er een ruzie vooraf. In ieder geval renden twee personen weg. De politie zoekt deze twee en stelt een groot onderzoek in naar het steekincident. De twee verdachten vluchtten in de richting van de Argonautenweg of stapten in de tram richting de Straatweg.

 

0 reacties

18-jarige jongen gewond na steekpartij Bergse Dorpsstraat Rotterdam-Hillegersberg
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 18-jarige man uit Rotterdam is ernstig gewond geraakt bij een steekpartij. Een ambulance bracht hem met spoed naar het ziekenhuis. Het incident gebeurde dinsdagmiddag rond 14.45 uur buiten op de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam-Hillegersberg.

Mogelijk ging er een ruzie vooraf. In ieder geval renden twee personen weg. De politie zoekt deze twee en stelt een groot onderzoek in naar het steekincident. De twee verdachten vluchtten in de richting van de Argonautenweg of stapten in de tram richting de Straatweg.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!