Getuigenoproep na verwijderen van twee voorportieren Suezkade Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In de nacht van maandag op dinsdag 2 april zijn bij een zwarte Renault Espace twee voorportieren losgeschroefd en meegenomen. De scharnieren van de auto lagen nog op straat toen de politie ter plaatse kwam.

De eigenaar parkeerde zijn auto maandagavond op de Suezkade. Uit het eerste buurtonderzoek is gebleken dat een getuige rond 00:00 uur niks opvallends heeft gezien, dus het verwijderen van de portieren is zeer waarschijnlijk tussen 00:00 uur en 07:15 uur gebeurd  toen de eerste melding bij de politie binnenkwam van een oplettende buur die zag dat ineens twee voorportieren weg waren.

- Advertisement -

De politie komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd