Donderdag in Bureau Rijnmond : Mishandelingen, explosieven en neergestoken hardloper

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In twee van de onderwerpen die Bureau Rijnmond donderdag toont, staan verkeerssituaties centraal. In één geval viel er een gewonde terwijl het in het andere geval een wonder mag heten dat dat niet zo is.

A20
In- en uitvoegen op de A20 leverde 1 december jl. kennelijk zo veel ergernis op dat er werd geschoten. Dat gebeurde eind vorig op de A20, afrit Schiedam. Gelukkig raakte de bestuurder niet gewond, maar dat scheelde maar weinig. De politie zoekt twee inzittenden van een zwarte VW Up.

- Advertisement -

Mishandeling Schiedam
In Schiedam wilde een man zijn auto parkeren in zijn eigen garage in de Nieuwstraat, maar die werd geblokkeerd door een geparkeerde auto. Na herhaaldelijk claxonneren verscheen de eigenaar van die auto pas na 20 minuten. In plaats van zijn excuses aan te bieden koos deze man voor een andere aanpak. Gevolg? Een mishandeling. Kijk naar de beelden in Bureau Rijnmond.

Berkel
En nog een mishandeling, deze keer in Berkel en Rodenrijs. Daar werd een jongeman in elkaar geslagen en liep een gebroken neus op. De beelden zijn niet al te best, maar wellicht dat er iemand is die de daders herkent.

Hardloper
Woensdagmiddag 27 maart was een 28–jarige man aan het joggen over de Voorburgstraat in Rotterdam-Noord en zag iemand inbreken bij een auto. De hardloper zei er iets van en werd neergestoken. De politie is meteen een onderzoek gestart en is dringend op zoek naar getuigen.

Explosieven
Op zaterdag 23 maart werden twee handgranaten achtergelaten bij een winkel op de Schiedamseweg. Vijf dagen later was er een ontploffing bij een shishalounge aan de Schiedamsedijk. Vermoedelijk zit één en dezelfde dader achter beide incidenten. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond van beide voorvallen en wordt de kijkers gevraagd om informatie over de dader(s) en de voertuigen die zijn gebruikt.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie vernielt voordeur van woning Jan Kobellstraat Rotterdam

Rotterdam - De voordeur van een woning aan de Jan Kobellstraat in Rotterdam is afgelopen nacht zwaarbeschadigd geraakt...

Politieagenten mishandeld na melding van overlast Vignolastraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dinsdagmiddag twee verdachten aangehouden nadat zij elkaar en de politieagenten mishandelden. Agenten reageerden...

Man (23) uit Brabant opgepakt voor ontvoering meisje (11) vanuit Rotterdam

Heesch - De politie heeft maandagavond een 23-jarige man uit het Brabantse Oss opgepakt voor het meenemen van...

Kleine brand in kelder van woningen en beautysalon Krabbendijkehof Rotterdam

Rotterdam - Een beautysalon aan de Krabbendijkehof in Rotterdam is maandagmiddag vol met rook komen te staan door...