zondag, april 11, 2021
4.8 C
Rotterdam
zondag 11 april 2021

Donderdag in Bureau Rijnmond : Mishandelingen, explosieven en neergestoken hardloper

Rotterdam – In twee van de onderwerpen die Bureau Rijnmond donderdag toont, staan verkeerssituaties centraal. In één geval viel er een gewonde terwijl het in het andere geval een wonder mag heten dat dat niet zo is.

A20
In- en uitvoegen op de A20 leverde 1 december jl. kennelijk zo veel ergernis op dat er werd geschoten. Dat gebeurde eind vorig op de A20, afrit Schiedam. Gelukkig raakte de bestuurder niet gewond, maar dat scheelde maar weinig. De politie zoekt twee inzittenden van een zwarte VW Up.

Mishandeling Schiedam
In Schiedam wilde een man zijn auto parkeren in zijn eigen garage in de Nieuwstraat, maar die werd geblokkeerd door een geparkeerde auto. Na herhaaldelijk claxonneren verscheen de eigenaar van die auto pas na 20 minuten. In plaats van zijn excuses aan te bieden koos deze man voor een andere aanpak. Gevolg? Een mishandeling. Kijk naar de beelden in Bureau Rijnmond.

Berkel
En nog een mishandeling, deze keer in Berkel en Rodenrijs. Daar werd een jongeman in elkaar geslagen en liep een gebroken neus op. De beelden zijn niet al te best, maar wellicht dat er iemand is die de daders herkent.

Hardloper
Woensdagmiddag 27 maart was een 28–jarige man aan het joggen over de Voorburgstraat in Rotterdam-Noord en zag iemand inbreken bij een auto. De hardloper zei er iets van en werd neergestoken. De politie is meteen een onderzoek gestart en is dringend op zoek naar getuigen.

Explosieven
Op zaterdag 23 maart werden twee handgranaten achtergelaten bij een winkel op de Schiedamseweg. Vijf dagen later was er een ontploffing bij een shishalounge aan de Schiedamsedijk. Vermoedelijk zit één en dezelfde dader achter beide incidenten. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond van beide voorvallen en wordt de kijkers gevraagd om informatie over de dader(s) en de voertuigen die zijn gebruikt.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.

Related Articles

Duiker gereanimeerd na duikongeval in Oostvoornse meer

0
Oostvoorne - Een duiker is zondagmiddag rond 16.00 uur ernstig in de problemen gekomen, de...

Kind gewond na aanrijding Dallelaan Spijkenisse

0
Rond kwart voor drie kwam er een melding binnen van een kind dat was aangereden...

Automobilist vlucht na eenzijdig ongeval op de Bree in Rotterdam

0
Rotterdam - Zondag heeft rond 12.15 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Bree in...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Ongeval met auto's op Parkkade; politie denkt aan straatrace

Ongeval met auto's op Parkkade; politie denkt aan straatrace [...]

Uitstel opening terrassen weer klap voor horecaondernemers

Uitstel opening terrassen weer klap voor horecaondernemers [...]

Onduidelijkheid over heropening hogescholen eind april

Onduidelijkheid over heropening hogescholen eind april [...]

'Start opbouw songfestivalpodium belangrijk voor de sector'

'Start opbouw songfestivalpodium belangrijk voor de sector' [...]

Muurschildering Jeangu naast Ahoy krijgt meer vorm

Muurschildering Jeangu naast Ahoy krijgt meer vorm [...]

Stay Connected

9,378FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg