Man gewond na bedrijfsongeval Hoekeindseweg Bergschenhoek

woensdag 3 april 2019 21:03

Bergschenhoek – Een man is woensdagmiddag gewond geraakt na een ongeval met een heftruck. Het slachtoffer werd op de Hoekeindseweg aangereden door een heftruck die achteruit reed. Het slachtoffer kwam daardoor met zijn been onder de heftruck terecht.

De brandweer heeft slachtoffer bevrijd. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na bedrijfsongeval Hoekeindseweg Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – Een man is woensdagmiddag gewond geraakt na een ongeval met een heftruck. Het slachtoffer werd op de Hoekeindseweg aangereden door een heftruck die achteruit reed. Het slachtoffer kwam daardoor met zijn been onder de heftruck terecht.

De brandweer heeft slachtoffer bevrijd. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!