Tieners mishandelen buschauffeur op Katendrecht

woensdag 3 april 2019 21:07

Rotterdam – Een buschauffeur is dinsdagavond op Katendrecht lichtgewond geraakt nadat hij was mishandeld door een stel tieners. Twee jongens en meisje zaten in de bus 77 die rond 19.30 uur stopte op het eindstation Katendrechtse Hoofd. Bij het uitstappen schopte de twee jongens tegen de bus.

De chauffeur van de bus zei daar wat van en werd vervolgens door de jongens mishandeld. Hierna gingen zij samen met een meisje ervandoor. De verdachten worden rond de 15 jaar geschat. De politie doet onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tieners mishandelen buschauffeur op Katendrecht
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een buschauffeur is dinsdagavond op Katendrecht lichtgewond geraakt nadat hij was mishandeld door een stel tieners. Twee jongens en meisje zaten in de bus 77 die rond 19.30 uur stopte op het eindstation Katendrechtse Hoofd. Bij het uitstappen schopte de twee jongens tegen de bus.

De chauffeur van de bus zei daar wat van en werd vervolgens door de jongens mishandeld. Hierna gingen zij samen met een meisje ervandoor. De verdachten worden rond de 15 jaar geschat. De politie doet onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!