Agenten pakken drugsdealer Krimpen

donderdag 4 april 2019 14:31

Krimpen aan den IJssel – Woensdag 3 april hebben jeugdagenten van ons basisteam van de politie  Rotterdam Oost zich specifiek bezig gehouden met de aanpak van (drugs) overlast door jongeren in de gemeente Krimpen a/d IJssel. Op het Raadhuisplein spotte agenten een tweetal jongeren die aan het hangen waren voor de in/uitgang van winkelcentrum Crimpenhof. Na onderzoek bleek dat een van hen maarliefst 64 pillen bij zich had. De 18-jarige jongen uit Ouderkerk aan den IJssel werd aangehouden. Hij wordt ervan verdacht te handelen in verdovende middelen.

XTC

Uit onderzoek is gebleken dat in de roze pillen de werkzame stof MDMA zat en de pillen daarom zijn geclassificeerd als zogenaamde (harddrugs) XTC pillen.

MAATREGELEN

Op de achtergrond is de politie bezig met het voorbereiden van bestuursrechtelijke maatregelen. Deze kunnen bijdragen aan het reduceren van overlast en het verder aanpakken van de drugsproblematiek onder jongeren in de gemeente.

Tekst : Facebook Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

 

0 reacties

Agenten pakken drugsdealer Krimpen
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Woensdag 3 april hebben jeugdagenten van ons basisteam van de politie  Rotterdam Oost zich specifiek bezig gehouden met de aanpak van (drugs) overlast door jongeren in de gemeente Krimpen a/d IJssel. Op het Raadhuisplein spotte agenten een tweetal jongeren die aan het hangen waren voor de in/uitgang van winkelcentrum Crimpenhof. Na onderzoek bleek dat een van hen maarliefst 64 pillen bij zich had. De 18-jarige jongen uit Ouderkerk aan den IJssel werd aangehouden. Hij wordt ervan verdacht te handelen in verdovende middelen.

XTC

Uit onderzoek is gebleken dat in de roze pillen de werkzame stof MDMA zat en de pillen daarom zijn geclassificeerd als zogenaamde (harddrugs) XTC pillen.

MAATREGELEN

Op de achtergrond is de politie bezig met het voorbereiden van bestuursrechtelijke maatregelen. Deze kunnen bijdragen aan het reduceren van overlast en het verder aanpakken van de drugsproblematiek onder jongeren in de gemeente.

Tekst : Facebook Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!