16-jarige jongen mishandeld door viertal jongens Kangoeroepad Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Op donderdag 4 april rond 16:00 uur is een 16-jarige jongen mishandeld door een viertal jongens. Het slachtoffer fietste op het Kangoeroepad. Daar kwamen vier jongens op hem af en spraken hem aan.

Een van de verdachten vraagt het slachtoffer om zijn telefoon waarna zijn nek wordt vastgepakt en twee andere jongens beginnen te slaan. Het slachtoffer wist los te komen, is vervolgens weggerend en belde 112. Agenten zijn naar de aangegeven locatie gereden en troffen daar een herenfiets aan. Het slachtoffer gaf aan dat deze fiets van een van de verdachten is. Zijn eigen fiets is gestolen.

Getuigenoproep
De politie is opzoek naar een viertal jongens in de leeftijd van 14 tot 16 jaar met allen een getinte huidskleur. Alle vier de jongens droegen zwarte jassen en waren alle vier op de fiets. Ze zijn tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en een van de jongens droeg een opvallende zwarte groene jas met een patroon.

- Advertisement -

Gerelateerd