Man krijgt klappen met vuurwapen Sjanghailaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Klappen op het hoofd met een vuurwapen en bloedend achtergelaten in een portiek aan de Sjanghailaan. De politie zoekt dringend getuigen van een gewelddadige beroving van een 56-jarige man. Hij werd belaagd door twee mannen voor de deur van zijn huis. Die gingen er met de telefoon en enkele persoonlijke spullen van de man vandoor.

Het slachtoffer kwam dinsdagavond rond 22:15 uur thuis, maar was zijn portieksleutel vergeten. Hij belde aan, zodat zijn zoon open kon doen. Op dat moment verscheen er een man achter hem, die hem direct op zijn lichaam en hoofd sloeg. Een tweede man kwam erbij en schreeuwde om geld, terwijl de ander het slachtoffer vast hield. Het slachtoffer gilde, wat de zoon kon horen door de intercom. De mannen trokken het slachtoffer ondertussen naar een donker deel van het portiek, waarbij het slachtoffer zag dat een van de daders een vuurwapen had. Die begon ermee op het hoofd van het slachtoffer te slaan. Op dat moment kwam de zoon naar beneden en vluchtten de daders weg in de richting van de Kobelaan, het slachtoffer bloedend achterlatend. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Signalement
De daders zijn rond de 1.75 en 1.80 meter lang, eentje was slank, de ander nogal fors. Ze hebben een donkere huidskleur, spreken goed Nederlands, en droegen beiden een donkere jas met capuchon en iets voor hun gezicht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Schade bij woning na explosie op Blekerslaan in Rotterdam, minderjarige verdachte aangehouden

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 22 april heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning...