vrijdag, januari 15, 2021

Overval op avondwinkel Holtenstraat Den Haag

Den Haag – Op donderdagavond 4 april ontving de politie omstreeks 23:30 uur een melding dat een overval was gepleegd in de avondwinkel aan de Holtenstraat. Toen de politie ter plaatse was werd duidelijk dat twee personen met helmen op gepoogd hadden om de winkel te overvallen.

De twee verdachten hadden gedreigd met een wapen en reden weg op een scooter waarbij later bekend werd dat het een gestolen scooter was. Agenten van Scheveningen zagen vanaf de Savornin Lohmanlaan omstreeks 00:15 uur een scooter rijden met twee personen erop. Zij hadden de informatie van de overval niet meegekregen, maar ze hielden de twee personen staande, omdat het achterlicht van de scooter niet werkte. Even later kwamen ook de agenten langs gereden die zojuist ter plaatse waren bij de avondwinkel en sloegen aan op de gestolen scooter.

Beide mannen van 14 jaar en 17 jaar zijn vervolgens aangehouden voor poging van diefstal met geweld. Ze zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. Onderzoek moet uitwijzen of er een link te leggen is tussen de aangehouden verdachten en de eerdere overvallen op de avondwinkel.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg