Verdachten zware mishandeling Kreupelstraat Schiedam aangehouden

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Afgelopen donderdag toonde de politie in het tv-programma Bureau Rijnmond beelden van de verdachten van een zware mishandeling op de Kreupelstraat in Schiedam. De mannen, die in hun omgeving hoorden dat zij op tv waren, besloten zichzelf vandaag te melden op het politiebureau.

Vrijdag 1 februari belt om half elf ’s avonds een getuige de politie omdat hij ziet dat een man in elkaar wordt geslagen en getrapt. Later in het ziekenhuis blijkt de mishandelde man onder andere een gebroken knieschijf te hebben. Allemaal om een geblokkeerde ingang van een parkeergarage.

- Advertisement -

Het slachtoffer wilde even daarvoor zijn garage aan de Nieuwstraat in Schiedam inrijden, maar die ingang wordt geblokkeerd door een andere auto zonder bestuurder. Het latere slachtoffer claxonneert een paar keer om een bestuurder te roepen. Na ongeveer 20 minuten komt er een man aanlopen. Het slachtoffer vraagt de man zijn auto te verzetten, zodat hij naar binnen kan, maar de man reageert gepikeerd. Er ontstaat wat onenigheid waarbij de man verschillende dreigementen uit, maar dat lijkt bij woorden te blijven. De man rijdt weg en het gezinnetje in kwestie gaat de garage binnen.

Als ze daarna van de garage naar hun huis lopen, komen ze elkaar echter weer tegen. In de Kreupelstraat wordt het slachtoffer ingehaald door twee mannen. De ene is dezelfde man waarmee hij eerst woorden had, de andere man had hij niet eerder gezien. De mannen raken met elkaar in gevecht, tot een voorbijganger vraagt wat ze aan het doen zijn. Op dat moment rennen de daders weg in de richting van de Nieuwstraat. De politie en ambulance kwamen en het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis. Daar kreeg hij te horen dat zijn knieschijf in tweeën was.

Beelden van de verdachten werden donderdagavond getoond in Bureau Rijnmond. De mannen werden er door bekenden op gewezen dat zij op tv waren. Daarop besloten de mannen zichzelf te melden op het politiebureau. Het gaat om twee Schiedammers van 26 en 27 jaar. De politie zal hen horen en nader onderzoek doen naar de toedracht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man overvalt zonnestudio Broersvest Schiedam

Schiedam - Een man heeft dinsdagavond rond 20.30 uur een zonnestudio aan het Broersvest in Schiedam overvallen. De...

Man overvalt met vuurwapen Poolse supermarkt Parkweg Schiedam

Schiedam - Een winkel aan de Parkweg in Schiedam-Nieuwland is vrijdagavond rond 19.45 uur overvallen door een man...

Bewoner zwaargewond na blussen vlam in de pan met water Zadelmakerhof Schiedam

Schiedam - Een man is woensdagavond ernstig gewond geraakt nadat hij een vlam in de pan probeerde te...

Veel schade na tweede explosie bij woning Heelmeesterstraat Schiedam

Schiedam - Afgelopen nacht heeft in de Heelmeesterstraat in Schiedam voor de tweede keer bij een woning een...