Loodsen verwoest door zeer grote brand Merenweg Bleiswijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bleiswijk – Een zeer grote brand heeft gisterenavond een aantal loodsen verwoest. De brand aan de Merenweg ontstond in één van de loodsen en greep zeer snel om zich heen. In korte tijd stonden de loodsen van 2000m2 volledig in de brand.

De brandweer schaalde op naar zeer grote brand en was met veel slagkracht ter plaatse. Er kwam veel rook vrij. In de loodsen stonden onder andere auto’s en caravans gestald. Alles lijkt verloren te zijn gegaan.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer en politie zullen hier onderzoek naar verrichten.

Aan de Merenweg in Bleiswijk is maandagavond rond 22.50 uur een grote brand uitgebroken in een schuur.

De brandweer is met man en macht bezig om de brand te bestrijden. Ook hebben zij opgeschaald naar ‘Grip 1’. Er zouden vermoedelijk gasflessen binnen in de schuur liggen. Hierdoor zijn luide knallen te horen. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s: Remco Gerritsen

- Advertisement -

Gerelateerd