19-jarige Hagenaar gewond na steekpartij Spui Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie zoekt getuigen van een steekincident op het Spui op maandagavond 8 april. Hierbij raakte een 19-jarige Hagenaar gewond.

Rond 20.20 uur liep het slachtoffer via de Bierkade naar het Spui, waar hij zes jongeren met elkaar zag vechten. Een van de jongeren kwam in de richting van de 19-jarige Hagenaar en begon hem te steken. Vervolgens maakte de verdachte zich met de andere jongeren uit de voeten in de richting van de Ammunitiehof. Het buurtonderzoek dat de politie vervolgens uitvoerde, leidde nog niet tot de aanhouding van de verdachte.

- Advertisement -

Signalement verdachte
Circa 15 jaar oud
Rond de 1.70 meter lang
Donker getinte huidskleur
Hij droeg donkere kleding

- Advertisement -

Gerelateerd