3-jarig jongetje gewond na aanrijding, bestuurder positief op THC in speekseltest Duijvendrechtstraat Vlissingen

Date:

Deel bericht:

Vlissingen – In de Duijvendrechtstraat in Vlissingen is maandagmiddag rond 17.30 uur een 3-jarig jongetje uit Vlissingen door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij in aanraking was gekomen met een personenauto.

Vermoedelijk stak het jongetje zonder te kijken de straat over, tussen auto’s door, en kon een aanrijding niet meer voorkomen worden door een 37-jarige Vlissinger die in zijn auto door de straat reed. Direct zijn hulpdiensten gewaarschuwd door omstanders. Ook werd een traumahelikopter gewaarschuwd, maar die werd afgemeld toen bleek dat het jongetje door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd kon worden. Daar moest hij een nachtje blijven ter observatie. Over zijn toestand is niets bekend.

- Advertisement -

Onderzoek
Agenten hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Van de bestuurder van de auto is een blaastest afgenomen. De man bleek niet te hebben gedronken. Ook werd een speekseltest van hem afgenomen. Uit die test bleek dat de man sporen van THC in zijn speeksel had zitten. Op het politiebureau is bloed van de man afgenomen door een arts. Dit wordt opgestuurd naar het NFI. Dat instituut gaat onderzoeken in hoeverre de man (nog) onder invloed was van THC. Hij heeft een verklaring afgelegd op het politiebureau en kreeg een rijverbod van 24 uur. Door de agenten wordt proces-verbaal opgemaakt.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...