Meerdere personen gaan elkaar te lijf met zagen en hamers van Ostadelaan Schiedam

dinsdag 9 april 2019 22:13

Aan de Van Ostadelaan zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt, nadat meerdere personen elkaar te lijf hingen met zagen en hamers.

Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een derde persoon werd aangehouden evenals de andere twee. De oorzaak van de vechtpartij begon op een basisschool, daar zou ruzie zijn geweest tussen hun kinderen.

 

0 reacties

Meerdere personen gaan elkaar te lijf met zagen en hamers van Ostadelaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Aan de Van Ostadelaan zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt, nadat meerdere personen elkaar te lijf hingen met zagen en hamers.

Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een derde persoon werd aangehouden evenals de andere twee. De oorzaak van de vechtpartij begon op een basisschool, daar zou ruzie zijn geweest tussen hun kinderen.

 

Duitser (33) trekt mes in Moordrecht

Duitser (33) trekt mes in Moordrecht

Moordrecht - Een 33-jarige Duitser is zaterdagavond 4 juli door agenten aangehouden nadat hij een mes had getrokken. De politie kreeg een melding binnen dat de man op de Middelweg met het mes had gedreigd naar een omstander die de Duitser op iets aansprak. Het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!