dinsdag, januari 26, 2021

Oranjenacht en Koningsdag 2019 Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – In Capelle vieren we de verjaardag van onze Koning traditiegetrouw uitgebreid. Ook dit jaar zijn er tal van leuke activiteiten op het Stadsplein en Amnestyplein en staat de kermis op het parkeerterrein achter het gemeentehuis.

Oranjenacht

Op vrijdag 26 april tussen 20.00 en 00.15 uur is er Oranjenacht. Iedereen is van harte welkom bij het muziekspektakel op het plein achter het gemeentehuis.

Iedereen die komt, kan rekenen op spetterende liveoptredens. DJ Maus is de verbinder tussen alle liveartiesten. De populaire coverband M&M, die veel nationale artiesten begeleidt, speelt hits van nu. De beste disco, dance & soul wordt verzorgd door Shaky Ground. Tommy Christiaan, bekend bij het grote publiek van “De Beste Zangers”, sluit de avond af. Kortom: een gevarieerd muziekprogramma dat u niet mag missen!

Vrijmarkt en koningsmarkt

Op Koningsdag zelf, zaterdag 27 april, is er op de Lijstersingel tussen 10.00 uur en 16.00 uur onder de metrobaan kindervrijmarkt en een koningsmarkt op het Stadsplein. Met diverse muziekgroepen, kinderspelen, waterspelen en straattheater wordt het een fantastisch feest.

Op de parkeerplaats achter het gemeentehuis is de kermis  te vinden. De kermis opent om 10.00 uur en sluit om 23.00 uur.

Meer informatie en organisatie

Vrijwilligers van de Stichting Capelse Festiviteiten organiseren de activiteiten op Koningsdag. Meer informatie is te vinden op www.capelsefestiviteiten.nl.

De kindervrijmarkt is uitsluitend bestemd voor kinderen. Volwassenen die op deze dag iets willen verkopen kunnen nog een marktkraam reserveren via l.snijders@hccnet.nl.

Stichting Evenementen Rijnmond organiseert de Koningsnacht. Meer informatie op www.facebook.com/OranjenachtCapelle.

Tekst : gemeente Capelle aan den IJssel  Foto : Jeroen van Zomeren

Related Articles

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Brand in telefoonmusem Vlaggemanstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In het pand van het telefoonmuseum aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam is dinsdagmorgen...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg