Winkels en woningen ontruimd na gaslek Bagijnhof Dordrecht

dinsdag 9 april 2019 14:13

Aan de Bagijnhof In Dordrecht zijn vanochtend 26 winkels en woningen ontruimd na een groot gaslek.

Rond 10.15 uur ontstond het lek wat werd veroorzaakt bij werkzaamheden. Stedin heeft besloten om de gasleiding aan twee kanten in de blocken, hierdoor had een gedeelte geen gas. Dit deel van de reparatie duurde tot het einde van de ochtend, om 13.00 uur mocht iedereen weer naar hun winkel of woning.

Stedin is vervolgens bezig gegaan aan het dichten van het lek, ook moeten zij de 26 woningen weer van gas voorzien.

 

0 reacties

Winkels en woningen ontruimd na gaslek Bagijnhof Dordrecht
Schrijver:

 

 

Aan de Bagijnhof In Dordrecht zijn vanochtend 26 winkels en woningen ontruimd na een groot gaslek.

Rond 10.15 uur ontstond het lek wat werd veroorzaakt bij werkzaamheden. Stedin heeft besloten om de gasleiding aan twee kanten in de blocken, hierdoor had een gedeelte geen gas. Dit deel van de reparatie duurde tot het einde van de ochtend, om 13.00 uur mocht iedereen weer naar hun winkel of woning.

Stedin is vervolgens bezig gegaan aan het dichten van het lek, ook moeten zij de 26 woningen weer van gas voorzien.

 

Politie valt woning binnen C. Busken Huetstraat Gouda

Politie valt woning binnen C. Busken Huetstraat Gouda

Gouda - Donderdagavond 9 juli rond 21.45 uur heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de C. Busken Huetstraat in Gouda. Meerdere agenten zijn het huis binnen getreden. In de woning word vollop onderzoek gedaan. Wat de oorzaak van het onderzoek en de inval...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!