112-markt Capelle aan den IJssel 3 mei sporthal Schenkel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJsssel – Op vrijdag 3 mei 2019 bent u van 12.00 uur tot 16.30 uur van harte welkom op de 112-markt,  de open dag van de Capelse hulpdiensten.

- Advertisement -

Het evenement vindt ook dit jaar plaats op het parkeerterrein van Sporthal Schenkel aan de Capelseweg. De brandweer, politie en handhaving zijn met diverse voertuigen aanwezig waar u een kijkje in kunt nemen. Ook geven de hulpdiensten verschillende demonstraties zoals het blussen van een vlam in de pan, met virtual reality uit een brandend huis ontsnappen, demonstratie van de meldkamer politie of het openknippen van een autowrak. De EHBO-vereniging van Capelle laat zien hoe een defibrillator werkt als iemand een hartstilstand krijgt en kinderen kunnen zich laten schminken als slachtoffer. Heeft u een brommer of scooter dan kunt u op de rollerbank laten testen of deze binnen de toegestane snelheid blijft. Gaat uw brommer of scooter te hard dan krijgt u advies om uw scooter aan te passen. Er worden geen bekeuringen uitgeschreven.

Ook de snackwagen van brandweer is aanwezig. Kinderen die aan een activiteit hebben meegedaan krijgen een bon voor een patatje van de brandweer.

Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets parkeren bij Sporthal Schenkel, komt u met de auto maakt u dan gebruik van de parkeerterreinen op het sportpark (ter hoogte van SVS en Tennis Club Capelle).

Geslaagde 112-markt sporthal Schenkel Capelseweg Capelle aan den IJssel (video)

Veel publiek bij open dag hulpdiensten Lijstersingel Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

Gerelateerd