78-jarige man overvallen in woning Park Verheijen Zevenhoven

woensdag 10 april 2019 11:32

Zevenhoven – De districtsrecherche Alphen aan den Rijn/ Gouda zoekt getuigen van een overval op een woning aan het Park Verheijen (nabij de Kade) op woensdagochtend 10 april. Een 78-jarige man werd in zijn woning overvallen door een onbekende man.

De politie ontving rond 00:15 uur een melding van de overval. Het slachtoffer vertelde agenten dat hij, toen hij even wakker werd, een onbekende man in zijn woning aantrof. De man dwong de bewoner onder bedreiging van een wapen enkele spullen af te geven. Vervolgens ging de man er vandoor en kon het slachtoffer de politie bellen.

Volgens het slachtoffer was de overvaller een man met een blanke huidskleur, van tussen 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang.

 

 

0 reacties

78-jarige man overvallen in woning Park Verheijen Zevenhoven
Schrijver:

 

 

Zevenhoven – De districtsrecherche Alphen aan den Rijn/ Gouda zoekt getuigen van een overval op een woning aan het Park Verheijen (nabij de Kade) op woensdagochtend 10 april. Een 78-jarige man werd in zijn woning overvallen door een onbekende man.

De politie ontving rond 00:15 uur een melding van de overval. Het slachtoffer vertelde agenten dat hij, toen hij even wakker werd, een onbekende man in zijn woning aantrof. De man dwong de bewoner onder bedreiging van een wapen enkele spullen af te geven. Vervolgens ging de man er vandoor en kon het slachtoffer de politie bellen.

Volgens het slachtoffer was de overvaller een man met een blanke huidskleur, van tussen 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!