Auto belandt ondersteboven in sloot Oude Polderweg Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Even na middernacht is een auto ondersteboven in een sloot beland langs de Oude Polderweg in de Haagse stadsdeel Leidschenveen.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om eventuele inzittenden uit het voertuig te halen. Gelukkig bleek de inzittende (of inzittenden) zelfstandig het voertuig te verlaten. De inzittende(n) zijn hierna te voet ervandoor gegaan.

- Advertisement -

Vanaf de hoek van de Theems en Tiber zijn bandensporen te vinden die naar de sloot leiden. Mogelijk probeerde de bestuurder via het gras naar de Oude Polderweg over te steken en zag deze de sloot over het hoofd.

De politie doet verder onderzoek naar het ongeval en is op zoek naar de inzittende(n).

- Advertisement -

Gerelateerd