Bureau Rijnmond toont beelden van overvallers en schutters

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Deze week worden in Bureau Rijnmond onder andere beelden getoond van een overval en de beschieting van een woning in Rotterdam.

Overval
De overval vond plaats op een fastfoodrestaurant in de Teilingerstraat. Daar kwamen drie mannen binnen met een mes, een hamer en een vuurwapen. De buit was echter 0 euro. De overvallers kozen nl. het hazenpad toen een medewerker hen een mes ‘liet zien’.

- Advertisement -

Beschieting woning
Aan het Drionpad in Rotterdam werd tot twee keer toe dezelfde woning beschoten. Er raakte niemand gewond, maar dat wil niet zeggen dat de politie niet heel graag de verdachte(n) oppakt. De kijker van Bureau Rijnmond kan daar bij helpen. Er zijn beelden van de dader(s).

Joggen
Woensdagmiddag 27 maart was een 28–jarige man aan het joggen over de Voorburgstraat in Rotterdam-Noord en zag iemand inbreken bij een auto. De hardloper zei er iets van en werd neergestoken. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en al met verschillende getuigen gesproken. Maar dat is niet genoeg!

Zware mishandeling
Twee jongens zijn zaterdag 23 maart, op de Korte Lijnbaan, zwaar mishandeld door drie andere jongens. Wat de aanleiding is geweest is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, zijn de beelden van de drie verdachten.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...