dinsdag, januari 26, 2021

Bureau Rijnmond toont beelden van overvallers en schutters

Rotterdam – Deze week worden in Bureau Rijnmond onder andere beelden getoond van een overval en de beschieting van een woning in Rotterdam.

Overval
De overval vond plaats op een fastfoodrestaurant in de Teilingerstraat. Daar kwamen drie mannen binnen met een mes, een hamer en een vuurwapen. De buit was echter 0 euro. De overvallers kozen nl. het hazenpad toen een medewerker hen een mes ‘liet zien’.

Beschieting woning
Aan het Drionpad in Rotterdam werd tot twee keer toe dezelfde woning beschoten. Er raakte niemand gewond, maar dat wil niet zeggen dat de politie niet heel graag de verdachte(n) oppakt. De kijker van Bureau Rijnmond kan daar bij helpen. Er zijn beelden van de dader(s).

Joggen
Woensdagmiddag 27 maart was een 28–jarige man aan het joggen over de Voorburgstraat in Rotterdam-Noord en zag iemand inbreken bij een auto. De hardloper zei er iets van en werd neergestoken. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en al met verschillende getuigen gesproken. Maar dat is niet genoeg!

Zware mishandeling
Twee jongens zijn zaterdag 23 maart, op de Korte Lijnbaan, zwaar mishandeld door drie andere jongens. Wat de aanleiding is geweest is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, zijn de beelden van de drie verdachten.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.

Related Articles

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Brand in telefoonmusem Vlaggemanstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In het pand van het telefoonmuseum aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam is dinsdagmorgen...

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg