Twee verdachten aangehouden voor zware mishandeling Prins Hendrikkade Katwijk

woensdag 10 april 2019 11:28

Katwijk – De politie hield dinsdag 9 april twee verdachten aan van een zware mishandeling op maandag 8 april aan de Prins Hendrikkade.

De mishandeling vond maandagavond rond 20.30 uur plaats aan de Prins Hendrikkade. Een persoon raakte door de mishandeling flink gewond en werd vervolgens in het water aan de Prins Hendrikkade gegooid. Een andere man die samen met het slachtoffer was moest het eveneens ontgelden en werd in het water gegooid. Een van de twee slachtoffers kon niet zwemmen en kon nog maar net op de kant geholpen worden door zijn gewonde vriend.

Aanhouding
De politie startte direct een onderzoek naar deze zware mishandeling waarbij er met meerdere is gesproken.
Door het onderzoek kreeg de politie twee verdachten in beeld. De verdachten, twee mannen van 39 en 50 jaar oud uit Katwijk, zijn dinsdag 9 april aan het eind van de dag aangehouden. Zij worden op het politiebureau verhoord.

 

0 reacties

Twee verdachten aangehouden voor zware mishandeling Prins Hendrikkade Katwijk
Schrijver:

 

 

Katwijk – De politie hield dinsdag 9 april twee verdachten aan van een zware mishandeling op maandag 8 april aan de Prins Hendrikkade.

De mishandeling vond maandagavond rond 20.30 uur plaats aan de Prins Hendrikkade. Een persoon raakte door de mishandeling flink gewond en werd vervolgens in het water aan de Prins Hendrikkade gegooid. Een andere man die samen met het slachtoffer was moest het eveneens ontgelden en werd in het water gegooid. Een van de twee slachtoffers kon niet zwemmen en kon nog maar net op de kant geholpen worden door zijn gewonde vriend.

Aanhouding
De politie startte direct een onderzoek naar deze zware mishandeling waarbij er met meerdere is gesproken.
Door het onderzoek kreeg de politie twee verdachten in beeld. De verdachten, twee mannen van 39 en 50 jaar oud uit Katwijk, zijn dinsdag 9 april aan het eind van de dag aangehouden. Zij worden op het politiebureau verhoord.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!