Drie verdachten mishandeling Snowworld melden zich na Team West

vrijdag 12 april 2019 15:52

Zoetermeer – In het regionale opsporingsprogramma Team West werden op dinsdag 19 maart camerabeelden getoond van drie mannen die werden verdacht van een mishandeling in Snowworld. In de afgelopen weken hebben deze drie mannen zich gemeld bij een politiebureau.

Op zaterdag 15 december ontstond er een onenigheid op de piste tussen het slachtoffer en de drie mannen. Daarbij kreeg het slachtoffer een harde vuistslag op zijn oog. Ook de bril van het slachtoffer raakte beschadigd. Na de uitzending bij Team West hebben twee 23- jarige mannen uit Rotterdam en een 27 –jarige man uit Rotterdam zich bij de politie gemeld. De drie mannen zijn inmiddels gehoord en het onderzoekdossier is aangeboden bij het Openbaar Ministerie.

 

0 reacties

Drie verdachten mishandeling Snowworld melden zich na Team West
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – In het regionale opsporingsprogramma Team West werden op dinsdag 19 maart camerabeelden getoond van drie mannen die werden verdacht van een mishandeling in Snowworld. In de afgelopen weken hebben deze drie mannen zich gemeld bij een politiebureau.

Op zaterdag 15 december ontstond er een onenigheid op de piste tussen het slachtoffer en de drie mannen. Daarbij kreeg het slachtoffer een harde vuistslag op zijn oog. Ook de bril van het slachtoffer raakte beschadigd. Na de uitzending bij Team West hebben twee 23- jarige mannen uit Rotterdam en een 27 –jarige man uit Rotterdam zich bij de politie gemeld. De drie mannen zijn inmiddels gehoord en het onderzoekdossier is aangeboden bij het Openbaar Ministerie.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!