Kettingbotsing met 6 voertuigen A12 Haastrecht

vrijdag 12 april 2019 11:13

Op de A12 bij Haastrecht zijn rond vanochtend rond 08.15 uur zes auto’s op elkaar gebotst.

Het is onbekend of er personen gewond zijn geraakt. De botsing zorgde voor een flinke file in de richting van Utrecht, dit omdat er twee rijstroken waren afgesloten. De bestuurders moesten rekening houden met een uur vertraging. Rond 09.45 uur waren de files opgelost.

 

0 reacties

Kettingbotsing met 6 voertuigen A12 Haastrecht
Schrijver:

 

 

Op de A12 bij Haastrecht zijn rond vanochtend rond 08.15 uur zes auto’s op elkaar gebotst.

Het is onbekend of er personen gewond zijn geraakt. De botsing zorgde voor een flinke file in de richting van Utrecht, dit omdat er twee rijstroken waren afgesloten. De bestuurders moesten rekening houden met een uur vertraging. Rond 09.45 uur waren de files opgelost.

 

Politie valt woning binnen C. Busken Huetstraat Gouda

Politie valt woning binnen C. Busken Huetstraat Gouda

Gouda - Donderdagavond 9 juli rond 21.45 uur heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de C. Busken Huetstraat in Gouda. Meerdere agenten zijn het huis binnen getreden. In de woning word vollop onderzoek gedaan. Wat de oorzaak van het onderzoek en de inval...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!