Motorrijder (73) overleden na aanrijding met auto Oudelandsedijk Oude-Tonge

vrijdag 12 april 2019 18:43

Oude-Tonge – Vrijdagmiddag 12 april is een 73-jarige motorrijder uit Oosterland overleden na een ongeval op de Oudelandsedijk – N215 in Oude-Tonge. De motorrijder botste op een auto met daarin een moeder en een kind.

De motorrijder raakte zwaargewond en overleed aan zijn verwondingen. Moeder en kind hadden niets maar zijn wel hevig geschrokken. Ze zijn opgevangen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Motorrijder (73) overleden na aanrijding met auto Oudelandsedijk Oude-Tonge
Schrijver:

 

 

Oude-Tonge – Vrijdagmiddag 12 april is een 73-jarige motorrijder uit Oosterland overleden na een ongeval op de Oudelandsedijk – N215 in Oude-Tonge. De motorrijder botste op een auto met daarin een moeder en een kind.

De motorrijder raakte zwaargewond en overleed aan zijn verwondingen. Moeder en kind hadden niets maar zijn wel hevig geschrokken. Ze zijn opgevangen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!