Mannen met automatisch vuurwapen aangehouden bij Feyenoord stadion Olympiaweg – S105 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – Heracles acht mannen aangehouden na de vondst van een automatisch vuurwapen. De politie kreeg een tip dat er mannen met bivakmutsen opliepen nabij het Feyenoord stadion. Agenten gingen ter plaatse en de groep bleek de mutsen al te hebben afgedaan.

De politie besloot om de auto’s van de mannen te controleren en trof daarbij vuurwerk, een mes, een nep-vuurwapen en een nep automatisch vuurwapen aan. Beide wapens bleken een imitatie te zijn. In totaal zijn er acht personen aangehouden en zij zitten vast. De mannen verklaarden dat ze een videoclip wilden opnemen, dat verhaal wordt momenteel onderzocht door de politie.

- Advertisement -

Bivakmutsen en imitatievuurwapens in Rotterdam: acht aanhoudingenZaterdagavond kreeg de politie een melding binnen van…

Gepostet von Politie Rotterdam am Samstag, 13. April 2019

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -

Gerelateerd