Snelheidsduivels raken rijbewijzen kwijt in Regio Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Veilig thuiskomen wil iedereen! Om de veiligheid op de wegen te vergroten hield het Team Verkeer zondagavond snelheidscontroles op verschillende wegen. Zeven rijbewijzen zijn ingevorderd omdat de bestuurders de toegestane snelheid grof aan hun laars lapten.

Dat we regelmatig te hard rijden is bekend. Internationaal is hier ook aandacht voor. Gezamenlijk werken verschillende politiediensten in heel Europa aan het verbeteren van de veiligheid op de weg. Extra gerichte controles op snelheid is hier een onderdeel van.

- Advertisement -

Snelheidsduivels
Op de A15 mochten vier automobilisten hun rijbewijs inleveren. Twee beginnende bestuurders, een 22-jarige Dordtenaar en een 20-jarige man uit Krimpen aan den IJssel, reden respectievelijk 90 en 51 kilometer te hard.

Een 53-jarige Rotterdammer reed 53 kilometer te hard. Een 31-jarige Rotterdamse werd betrapt met een snelheid van 173 km/uur.

Op de Vondelingenweg zijn drie motorrijders betrapt met een snelheid van 150 km/uur waar je slechts ‘80’ mag. Het drietal, 40, 42 en 57 jaar, allemaal afkomstig uit Pernis, moesten ook hun rijbewijs inleveren. De 40-jarige bestuurder had sinds vier dagen zijn motorrijbewijs.

De bestuurders mochten allemaal hun rijbewijs inleveren en krijgen een proces-verbaal. De rechter zal binnenkort beslissen wat de straf wordt.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...