Dierenambulance doet gruwelijke ontdekking in Hazerswoude-Rijndijk

dinsdag 16 april 2019 13:35

Hazerswoude-Rijndijk – Een ploeg van de dierenambulance heeft een gruwelijke ontdekking gedaan na een tip van een verdronken dier in de Oude Rijn. Een dierenbeul bleek opzettelijk een kater te hebben verdronken.

De medewerkers van de dierenambulance gingen na een tip bij het water kijken. “Nu verdrinken er vaker dieren in de Rijn, dus zo uitzonderlijk zou deze melding niet moeten zijn”, verklaren ze bij de dierenambulance. Bij de Oude Rijn troffen ze de verdronken kater aan, maar het was overduidelijk dat deze er opzettelijk in is gegooid. Aan het beestje was namelijk een stoeptegel vastgebonden.

Het gaat om een zwarte ongecastreerde en ongechipte kater. Het is niet bekend of de eigenaar al is getraceerd of dat deze zich zelf al heeft gemeld.

De dader is vooralsnog niet gevonden. De dierenambulance vraagt getuigen om contact op te nemen: “Wie heeft er 1 á 2 weken geleden iets verdachts gezien langs de Rijn ter hoogte van Rijndijk 192 of heeft hierover wat anders te melden? Meldt dit dan aan ons via telefoonnummer 0900-1120000.”

 

0 reacties

Dierenambulance doet gruwelijke ontdekking in Hazerswoude-Rijndijk
Schrijver:

 

 

Hazerswoude-Rijndijk – Een ploeg van de dierenambulance heeft een gruwelijke ontdekking gedaan na een tip van een verdronken dier in de Oude Rijn. Een dierenbeul bleek opzettelijk een kater te hebben verdronken.

De medewerkers van de dierenambulance gingen na een tip bij het water kijken. “Nu verdrinken er vaker dieren in de Rijn, dus zo uitzonderlijk zou deze melding niet moeten zijn”, verklaren ze bij de dierenambulance. Bij de Oude Rijn troffen ze de verdronken kater aan, maar het was overduidelijk dat deze er opzettelijk in is gegooid. Aan het beestje was namelijk een stoeptegel vastgebonden.

Het gaat om een zwarte ongecastreerde en ongechipte kater. Het is niet bekend of de eigenaar al is getraceerd of dat deze zich zelf al heeft gemeld.

De dader is vooralsnog niet gevonden. De dierenambulance vraagt getuigen om contact op te nemen: “Wie heeft er 1 á 2 weken geleden iets verdachts gezien langs de Rijn ter hoogte van Rijndijk 192 of heeft hierover wat anders te melden? Meldt dit dan aan ons via telefoonnummer 0900-1120000.”

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!