Bewoner overleden na uitslaande brand in woning Voorburg (video)

woensdag 17 april 2019 03:21

Voorburg – Afgelopen nacht is er bij een grote uitslaande brand in een woning van een appartementencomplex aan de Frans Mortelmansstraat een dode gevallen.

Rond 00:30 uur werd de brand gemeld. Al snel bleek het uitslaand en er was sprake van veel rookontwikkeling, waardoor er al snel werd opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. Ook ging de brand gepaard met enkele ontploffingen.

Uit de woning waar de brand woedde, is een bewoner aangetroffen. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten is deze komen te overlijden.

Omliggende woningen werden geëvacueerd en bewoners werden opgevangen bij de McDonald’s, iets verderop in de straat. Er werden meerdere ambulances opgeroepen, maar er zijn geen verdere gewonden gevallen. Zij konden allemaal later dezelfde nacht weer terug naar hun woningen.

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van de brand.

 

0 reacties

Bewoner overleden na uitslaande brand in woning Voorburg (video)
Schrijver:

 

 

Voorburg – Afgelopen nacht is er bij een grote uitslaande brand in een woning van een appartementencomplex aan de Frans Mortelmansstraat een dode gevallen.

Rond 00:30 uur werd de brand gemeld. Al snel bleek het uitslaand en er was sprake van veel rookontwikkeling, waardoor er al snel werd opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. Ook ging de brand gepaard met enkele ontploffingen.

Uit de woning waar de brand woedde, is een bewoner aangetroffen. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten is deze komen te overlijden.

Omliggende woningen werden geëvacueerd en bewoners werden opgevangen bij de McDonald’s, iets verderop in de straat. Er werden meerdere ambulances opgeroepen, maar er zijn geen verdere gewonden gevallen. Zij konden allemaal later dezelfde nacht weer terug naar hun woningen.

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van de brand.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!