Getuigenoproep naar aanleiding van schietincident
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Den Haag – Naar aanleiding van het schietincident in een woning in de Beverweerdstraat op dinsdag 16 april omstreeks 18:00 uur doet de politie een getuigenoproep. Bij het schietincident raakte een 29-jarige man gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Er is een summier signalement van de voortvluchtige verdachten. Uit de verhoren moet nadere informatie naar voren komen. Het gaat in ieder geval om twee mannelijke verdachten in de leeftijd van 25-30 jaar.

Getuigenoproep
Om een duidelijk en volledig beeld te krijgen van wat zich in en rondom de woning heeft plaatsgevonden, hopen we in contact te komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben. Kunt u ons helpen, dan gelieve contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000.

 

Getuigenoproep naar aanleiding van schietincident
via

 

 

Den Haag – Naar aanleiding van het schietincident in een woning in de Beverweerdstraat op dinsdag 16 april omstreeks 18:00 uur doet de politie een getuigenoproep. Bij het schietincident raakte een 29-jarige man gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Er is een summier signalement van de voortvluchtige verdachten. Uit de verhoren moet nadere informatie naar voren komen. Het gaat in ieder geval om twee mannelijke verdachten in de leeftijd van 25-30 jaar.

Getuigenoproep
Om een duidelijk en volledig beeld te krijgen van wat zich in en rondom de woning heeft plaatsgevonden, hopen we in contact te komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben. Kunt u ons helpen, dan gelieve contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...