Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Den Haag – In de wijk Leidschenveen is vanmiddag een jonge vrouw gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Emmy Belinfantedreef nabij winkelcentrum ’t Hoge Veen.

De scooter met twee opzittenden reden over het fietspad toen de automobiliste ze waarschijnlijk over het hoofd zag, met een botsing tot gevolg. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto
via

 

 

Den Haag – In de wijk Leidschenveen is vanmiddag een jonge vrouw gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Emmy Belinfantedreef nabij winkelcentrum ’t Hoge Veen.

De scooter met twee opzittenden reden over het fietspad toen de automobiliste ze waarschijnlijk over het hoofd zag, met een botsing tot gevolg. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...