Toebehoren hennepkwekerij en imitatiewapen na aanhouding agressieve man

woensdag 17 april 2019 16:24

Berkel en Rodenrijs – Een wijkagent die na een overlastmelding op dinsdag 16 april naar een woning in Berkel en Rodenrijs ging, stuitte op een agressieve bewoner. Nadat de man was aangehouden werd bij een doorzoeking in zijn woning diverse toebehoren van een hennepkwekerij en een niet van echt te onderscheiden imitatievuurwapen aangetroffen.

De wijkagent vroeg om bijstand nadat hij werd bedreigd en uitgescholden. Toen een tweede hondenman aankwam, koos de bewoner eieren voor zijn geld en kwam hij zijn woning uit. Hij trok héél snel de deur dicht, maar niet snel genoeg. De deur stond net lang genoeg open voor agenten om allerlei draden te zien die over de vloer vanuit een kast naar diverse andere ruimtes liepen. Omdat er eerder ook meldingen waren gedaan van een chemische lucht is de woning doorzocht.

Naast wat hennep werden materialen gevonden die worden gebruikt bij een hennepkwekerij, waaronder koostoffilters, lampen en –armaturen en een weegschaaltje. Ook werd een gasmasker gevonden én een namaak AK47. De spullen zijn in beslag genomen.

 

0 reacties

Toebehoren hennepkwekerij en imitatiewapen na aanhouding agressieve man
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Een wijkagent die na een overlastmelding op dinsdag 16 april naar een woning in Berkel en Rodenrijs ging, stuitte op een agressieve bewoner. Nadat de man was aangehouden werd bij een doorzoeking in zijn woning diverse toebehoren van een hennepkwekerij en een niet van echt te onderscheiden imitatievuurwapen aangetroffen.

De wijkagent vroeg om bijstand nadat hij werd bedreigd en uitgescholden. Toen een tweede hondenman aankwam, koos de bewoner eieren voor zijn geld en kwam hij zijn woning uit. Hij trok héél snel de deur dicht, maar niet snel genoeg. De deur stond net lang genoeg open voor agenten om allerlei draden te zien die over de vloer vanuit een kast naar diverse andere ruimtes liepen. Omdat er eerder ook meldingen waren gedaan van een chemische lucht is de woning doorzocht.

Naast wat hennep werden materialen gevonden die worden gebruikt bij een hennepkwekerij, waaronder koostoffilters, lampen en –armaturen en een weegschaaltje. Ook werd een gasmasker gevonden én een namaak AK47. De spullen zijn in beslag genomen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!