Realityster ‘Barbie’ wederom in het ziekenhuis na zelfmoordpoging
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Den Haag – Rond het middaguur werden hulpdiensten gealarmeerd, nadat een vrouw van een balkon zou zijn gevallen of gesprongen in Scheveningen. Het zou gaan om Samantha de Jong, beter bekend als ‘Barbie’.

Samantha heeft vanaf 2018 al meerdere pogingen tot zelfmoord gedaan. Ze was de laatste tijd op aanraden van hulpverleningsinstanties niet meer in de schijnwerpers, zodat ze in alle rust aan haar herstel kon werken.

Oh Oh Cherso
Samantha de Jong werd in 2010 beroemd door het programma Oh Oh Cherso. Ook heeft ze de jaren daaropvolgend diverse realityprogramma’s gehad waar haar leven werd gevolgd.

Heb jij hulp nodig?
Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

 

Realityster ‘Barbie’ wederom in het ziekenhuis na zelfmoordpoging
via

 

 

Den Haag – Rond het middaguur werden hulpdiensten gealarmeerd, nadat een vrouw van een balkon zou zijn gevallen of gesprongen in Scheveningen. Het zou gaan om Samantha de Jong, beter bekend als ‘Barbie’.

Samantha heeft vanaf 2018 al meerdere pogingen tot zelfmoord gedaan. Ze was de laatste tijd op aanraden van hulpverleningsinstanties niet meer in de schijnwerpers, zodat ze in alle rust aan haar herstel kon werken.

Oh Oh Cherso
Samantha de Jong werd in 2010 beroemd door het programma Oh Oh Cherso. Ook heeft ze de jaren daaropvolgend diverse realityprogramma’s gehad waar haar leven werd gevolgd.

Heb jij hulp nodig?
Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...