Twee brandweermensen gewond bij woningbrand Zuidhoek Rotterdam

vrijdag 19 april 2019 17:54

Rotterdam – Twee brandweermensen zijn tijdens het blussen van een uitslaande woningbrand aan de Zuidhoek in Rotterdam gewond geraakt. De twee kwamen in de problemen toen ze in het pand aan het werk waren. De brand woedde op de 1e etage en men dacht dat er in de woning erboven mogelijk mensen gevangen zouden zitten.

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend, de twee slachtoffers zijn met een spoedtransport naar het Maasstad Ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig hun verwondingen zijn. De brand zelf was uiteindelijk snel uit maar het nablussen kan nog wel even duren. Een aantal etages zijn door de brand verwoest.

Foto : Rayen Mangru

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee brandweermensen gewond bij woningbrand Zuidhoek Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee brandweermensen zijn tijdens het blussen van een uitslaande woningbrand aan de Zuidhoek in Rotterdam gewond geraakt. De twee kwamen in de problemen toen ze in het pand aan het werk waren. De brand woedde op de 1e etage en men dacht dat er in de woning erboven mogelijk mensen gevangen zouden zitten.

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend, de twee slachtoffers zijn met een spoedtransport naar het Maasstad Ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig hun verwondingen zijn. De brand zelf was uiteindelijk snel uit maar het nablussen kan nog wel even duren. Een aantal etages zijn door de brand verwoest.

Foto : Rayen Mangru

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!