Getuigen gezocht van woningoverval

Date:

Share post:

Zoetermeer – De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval op maandagavond 22 april aan de Hildebrandhove.

Rond 21.15 uur kwam de melding binnen dat er een woningoverval was geweest. Ter plaatse vertelde het slachtoffer dat een man rond 21.00 uur aanbelde en vervolgens de woning binnendrong toen zij de deur opendeed. Onder bedreiging van een vuurwapen vroeg hij naar de kluis. De verdachte is er vervolgens rennend met onbekende buit vandoor gegaan. De recherche is een onderzoek gestart.

Signalementen
De politie is op zoek naar een jonge man met een donkergetinte huidskleur. Hij was ten tijde van de overval geheel in het zwart gekleed. Hij heeft een gezet postuur en is rond de 1.75 meter lang. Hij sprak Nederlands met een accent.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u maandagavond iets gezien of gehoord in de buurt van de Hildebrandhove in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd