Drie mannen opgepakt voor handgranaat bij supportershome ADO

woensdag 24 april 2019 13:22

Den Haag/Amsterdam – De recherche van district Den Haag-Zuid heeft op dinsdag 23 april rond 05.30 uur drie mannen uit Amsterdam aangehouden. Het gaat om twee mannen van 18 jaar en een man van 20 jaar.

De drie mannen worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij het ophangen van een handgranaat bij de ingang van het supportershome van voetbalclub ADO Den Haag.

Bij het supportershome van ADO Den Haag werd op dinsdagochtend 9 april rond 10.40 uur een handgranaat aangetroffen. Het Team Explosieven Verkenning van de politie verrichtte het eerste onderzoek. Hierna werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) gealarmeerd die de handgranaat verwijderde. Er werd ook uitgebreid forensisch onderzoek gedaan de recherche deed een buurtonderzoek en heeft camerabeelden in de omgeving uitgekeken. De drie mannen zitten in beperkingen, wat betekent dat zij alleen contact met hun advocaat mogen hebben.

 

0 reacties

Drie mannen opgepakt voor handgranaat bij supportershome ADO
Schrijver:

 

 

Den Haag/Amsterdam – De recherche van district Den Haag-Zuid heeft op dinsdag 23 april rond 05.30 uur drie mannen uit Amsterdam aangehouden. Het gaat om twee mannen van 18 jaar en een man van 20 jaar.

De drie mannen worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij het ophangen van een handgranaat bij de ingang van het supportershome van voetbalclub ADO Den Haag.

Bij het supportershome van ADO Den Haag werd op dinsdagochtend 9 april rond 10.40 uur een handgranaat aangetroffen. Het Team Explosieven Verkenning van de politie verrichtte het eerste onderzoek. Hierna werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) gealarmeerd die de handgranaat verwijderde. Er werd ook uitgebreid forensisch onderzoek gedaan de recherche deed een buurtonderzoek en heeft camerabeelden in de omgeving uitgekeken. De drie mannen zitten in beperkingen, wat betekent dat zij alleen contact met hun advocaat mogen hebben.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!