Vier doden bij eenzijdig ongeval A12

woensdag 24 april 2019 13:10

Den Haag – Op de Rijksweg A12 nabij het Haagse stadsdeel Leidschenveen heeft afgelopen nacht een zwaar eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn de vier inzittenden om het leven gekomen.

Door nog onbekende oorzaak crashte de auto en kwam klem te zitten tussen de vangrail en geluidswal. De verkeersdienst van de politie-eenheid Den Haag doet nader onderzoek. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Het gaat om twee broers van 16 en 21 jaar uit Zoetermeer, hun 18-jarige neef uit Den Haag en een 26-jarige man, hun aanstaande zwager, uit Rotterdam. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.

Getuigen van het ongeluk die nog niet met de politie hebben gesproken, wordt gevraagd zich te melden via 0900 – 8844. Omstanders die getuigen waren van het ongeluk wordt Slachtofferhulp aangeboden.

 

 

0 reacties

Vier doden bij eenzijdig ongeval A12
Schrijver:

 

 

Den Haag – Op de Rijksweg A12 nabij het Haagse stadsdeel Leidschenveen heeft afgelopen nacht een zwaar eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn de vier inzittenden om het leven gekomen.

Door nog onbekende oorzaak crashte de auto en kwam klem te zitten tussen de vangrail en geluidswal. De verkeersdienst van de politie-eenheid Den Haag doet nader onderzoek. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Het gaat om twee broers van 16 en 21 jaar uit Zoetermeer, hun 18-jarige neef uit Den Haag en een 26-jarige man, hun aanstaande zwager, uit Rotterdam. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.

Getuigen van het ongeluk die nog niet met de politie hebben gesproken, wordt gevraagd zich te melden via 0900 – 8844. Omstanders die getuigen waren van het ongeluk wordt Slachtofferhulp aangeboden.

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!