Politie en brandweer onderzoeken langdurig vreemde lucht Zeemanstraat Barendrecht

0

Barendrecht – De politie en de brandweer zijn woensdagavond 24 april urenlang bezig geweest bij een bedrijfspand aan de Zeemanstraat in Barendrecht, In een bedrijf was een vreemde vluchtige chemische lucht geroken waarop de brandweer werd gebeld.

Deze heeft onderzoek verricht aan de hand van metingen en verzocht de politie ter plaatse. Een speciaal politieteam kwam met grote vrachtwagens ter plaatse. Het is niet bekend wat er precies in de bedrijfshal is aangetroffen maar het zou vermoedelijk om een drugslab kunnen gaan. Dit kon de woordvoerster van de politie vannacht nog niet bevestingen.

Tijdens het onderzoek bleek het bij een naastgelegen pand te zijn als waar men met het onderzoek bezig was.

Foto’s : AS Media

20190425014109.jpg

20190425014107.jpg