Gewapende overval op woning

vrijdag 26 april 2019 00:19

Den Haag – De bewoner van een pand aan de Rijswijkseweg, in het gedeelte tussen de Van Musschenbroekstraat en de Jan van der Heijdenstraat, werd donderdagochtend 25 april door meerdere mannen overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen drongen ze zijn woning binnen en mishandelden de bewoner. De politie zoekt getuigen.

Overlopen
Rond 07.45 uur hoorde de bewoner de bel en werd meteen door de verdachten overlopen toen hij de deur opende. De mannen doorzochten zijn woning en gingen hierna in onbekende richting op de vlucht. Door de overval raakte hij lichtgewond. Rechercheurs doen onderzoek of er iets bij de overval is buitgemaakt en naar een uitgebreider signalement van de verdachten.

Getuigenoproep
Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de Rijswijkseweg , tussen de van Musschenbroekstraat en de Jan van der Heijdenstraat rond het tijdstip van de overval of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Gewapende overval op woning
Schrijver:

 

 

Den Haag – De bewoner van een pand aan de Rijswijkseweg, in het gedeelte tussen de Van Musschenbroekstraat en de Jan van der Heijdenstraat, werd donderdagochtend 25 april door meerdere mannen overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen drongen ze zijn woning binnen en mishandelden de bewoner. De politie zoekt getuigen.

Overlopen
Rond 07.45 uur hoorde de bewoner de bel en werd meteen door de verdachten overlopen toen hij de deur opende. De mannen doorzochten zijn woning en gingen hierna in onbekende richting op de vlucht. Door de overval raakte hij lichtgewond. Rechercheurs doen onderzoek of er iets bij de overval is buitgemaakt en naar een uitgebreider signalement van de verdachten.

Getuigenoproep
Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de Rijswijkseweg , tussen de van Musschenbroekstraat en de Jan van der Heijdenstraat rond het tijdstip van de overval of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!