Tien mannen aangehouden in drugsonderzoek

vrijdag 26 april 2019 00:17

Den Haag – De districtsrecherche van Den Haag-West hield dinsdag 23 april negen mannen aan op verdenking van handel in verdovende middelen. Dit was naar aanleiding van een opsporingsonderzoek dat zich hierop richtte. Op een eerder moment werd ook al een verdachte in hetzelfde onderzoek aangehouden.

Uit het onderzoek bleek dat er op grote schaal in verdovende middelen gehandeld werd en dat er meerdere personen bij betrokken waren. Bij huiszoekingen op verschillende adressen in onder andere Den Haag werden zes auto’s, een hoeveelheid geld, grote hoeveelheid verdovende middelen en wapens in beslag genomen. In totaal hield de recherche tien mannen aan in de leeftijd van 24 tot 42 jaar, allen uit Den Haag.

Inmiddels zijn drie van de tien mannen in vrijheid gesteld. Van de overige zeven zitten er zes in de beperkingen en zij worden vrijdag voorgeleid. De eerder aangehouden man is al voorgeleid en is in bewaring gesteld.

 

0 reacties

Tien mannen aangehouden in drugsonderzoek
Schrijver:

 

 

Den Haag – De districtsrecherche van Den Haag-West hield dinsdag 23 april negen mannen aan op verdenking van handel in verdovende middelen. Dit was naar aanleiding van een opsporingsonderzoek dat zich hierop richtte. Op een eerder moment werd ook al een verdachte in hetzelfde onderzoek aangehouden.

Uit het onderzoek bleek dat er op grote schaal in verdovende middelen gehandeld werd en dat er meerdere personen bij betrokken waren. Bij huiszoekingen op verschillende adressen in onder andere Den Haag werden zes auto’s, een hoeveelheid geld, grote hoeveelheid verdovende middelen en wapens in beslag genomen. In totaal hield de recherche tien mannen aan in de leeftijd van 24 tot 42 jaar, allen uit Den Haag.

Inmiddels zijn drie van de tien mannen in vrijheid gesteld. Van de overige zeven zitten er zes in de beperkingen en zij worden vrijdag voorgeleid. De eerder aangehouden man is al voorgeleid en is in bewaring gesteld.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!