Wederom handgranaat gevonden voor deur Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag is er voor de deur van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan wederom een handgranaat aangetroffen. De politie riep de hulp in van de EOD om de granaat onschadelijk te maken. De Club manager geeft aan niet te weten wie het op hem heeft gemunt. Waar hij de vorige keer nog signalen ontving per sms en mail heeft hij nu niets gekregen.

Club Blu is vorig jaar enige tijd gesloten geweest, Burgemeester Aboutaleb sluitte toen de club omdat er gevaar was voor bezoekers en omgeving. De eigenaar heeft na een juridische strijd de club weer open gekregen. Vooralsnog verteld zijn woordvoerder aan het AD dat de club nu niet gesloten zal worden.

- Advertisement -

Rotterdam was de afgelopen periode vaker het toneel van handgranaten. Deze werden aangetroffen bij een waterpijpwinkel, en er ontplofte er zelfs één bij een shishalounge aan de Schiedamsedijk. De politie onderzoekt de incidenten. Of er sprake is van een verband kon niet worden bevestigd.

Bron : AD.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Bestuurder onder invloed crasht na achtervolging Henri Eversstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobilist is zaterdagmorgen rond 07.15 uur na een achtervolging op de Henri Eversstraat in Rotterdam-Alexander...

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...