Agent aangereden door vluchtende automobilist

zondag 28 april 2019 11:12

Maastricht – Een politieagent is vannacht gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een automobilist die op de vlucht was geslagen. De bestuurder werd achtervolgd door de agenten waarbij er hoge snelheden werden bereikt.

De politie wilde het voertuig controleren, toen een agent was uitgestapt reed de bestuurder deze aan en ging erna vandoor. Op de Koffiemolenweg kon de bestuurder doormiddel van waarschuwingsschoten worden aangehouden. De agent ligt gewond in het ziekenhuis, zijn toestand is stabiel.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Agent aangereden door vluchtende automobilist
Schrijver:

 

 

Maastricht – Een politieagent is vannacht gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een automobilist die op de vlucht was geslagen. De bestuurder werd achtervolgd door de agenten waarbij er hoge snelheden werden bereikt.

De politie wilde het voertuig controleren, toen een agent was uitgestapt reed de bestuurder deze aan en ging erna vandoor. Op de Koffiemolenweg kon de bestuurder doormiddel van waarschuwingsschoten worden aangehouden. De agent ligt gewond in het ziekenhuis, zijn toestand is stabiel.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!