Bejaarde vrouw slachtoffer gewelddadige woningoverval

Date:

Deel bericht:

Moerkapelle – Op zaterdag 27 april rond 16:00 uur komt er een melding binnen dat een 82-jarige vrouw uit Moerkapelle in haar woning aan de Wilde Veenen op de grond is geduwd. Haar portemonnee, horloge en een oorsieraad zijn hierbij meegenomen.

De vrouw kwam omstreeks 15:00 uur haar woning binnen via de voordeur. In de hal van haar woning kwam ze twee getinte vrouwen tegen die ze uit haar slaapkamer zag komen. De 82-jarige vrouw kreeg een duw en viel op de grond. Beide dames verdwenen door de voordeur naar buiten.

- Advertisement -

Signalement
De vrouwen hebben een getinte huidskleur en zijn vermoedelijk minderjarig. Beiden droegen een donkere wat langere jas.  Een van de verdachte had zwart haar tot in haar nek, de andere verdachte had donkerblond haar, iets langer dan de andere vrouw. Beide vrouwen droegen een spijkerbroek.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben in de buurt van de woning aan de Wilde Veenen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via misdaad anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Grote brand aan Bredeweg in Moerkapelle

Moerkapelle - In de nacht van donderdag op vrijdag 13 oktober is een grote brand ontstaan in een...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...