Bejaarde vrouw slachtoffer gewelddadige woningoverval
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Moerkapelle – Op zaterdag 27 april rond 16:00 uur komt er een melding binnen dat een 82-jarige vrouw uit Moerkapelle in haar woning aan de Wilde Veenen op de grond is geduwd. Haar portemonnee, horloge en een oorsieraad zijn hierbij meegenomen.

De vrouw kwam omstreeks 15:00 uur haar woning binnen via de voordeur. In de hal van haar woning kwam ze twee getinte vrouwen tegen die ze uit haar slaapkamer zag komen. De 82-jarige vrouw kreeg een duw en viel op de grond. Beide dames verdwenen door de voordeur naar buiten.

Signalement
De vrouwen hebben een getinte huidskleur en zijn vermoedelijk minderjarig. Beiden droegen een donkere wat langere jas.  Een van de verdachte had zwart haar tot in haar nek, de andere verdachte had donkerblond haar, iets langer dan de andere vrouw. Beide vrouwen droegen een spijkerbroek.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben in de buurt van de woning aan de Wilde Veenen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via misdaad anoniem via 0800-7000.

 

Bejaarde vrouw slachtoffer gewelddadige woningoverval
Schrijver:

 

 

Moerkapelle – Op zaterdag 27 april rond 16:00 uur komt er een melding binnen dat een 82-jarige vrouw uit Moerkapelle in haar woning aan de Wilde Veenen op de grond is geduwd. Haar portemonnee, horloge en een oorsieraad zijn hierbij meegenomen.

De vrouw kwam omstreeks 15:00 uur haar woning binnen via de voordeur. In de hal van haar woning kwam ze twee getinte vrouwen tegen die ze uit haar slaapkamer zag komen. De 82-jarige vrouw kreeg een duw en viel op de grond. Beide dames verdwenen door de voordeur naar buiten.

Signalement
De vrouwen hebben een getinte huidskleur en zijn vermoedelijk minderjarig. Beiden droegen een donkere wat langere jas.  Een van de verdachte had zwart haar tot in haar nek, de andere verdachte had donkerblond haar, iets langer dan de andere vrouw. Beide vrouwen droegen een spijkerbroek.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben in de buurt van de woning aan de Wilde Veenen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via misdaad anoniem via 0800-7000.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...