Jongen (14) met nepvuurwapen aangehouden

zondag 28 april 2019 21:07

Rotterdam – Dankzij de oplettendheid van een getuige hielden agenten zondagmiddag een jongen met een nepvuurwapen aan op het Beursplein. De jonge Rotterdammer is meegenomen voor verhoor.

Een getuige zag om 15:00 uur in het centrum van Rotterdam een jongen lopen met een vuurwapen in zijn broeksband. Gewaarschuwde agenten gingen er direct op af en haalden hem uit de rij bij een winkel. Het wapen bleek nep en niet van echt te onderscheiden, vooral door de manier waarop de jongen het droeg.

Levensgevaarlijk
Het is levensgevaarlijk om met een nepvuurwapen de straat op te gaan. Wanneer de politie het vermoeden heeft van een vuurwapen, wordt geen enkel risico genomen. Daarbij kan het voorkomen dat agenten hun vuurwapen trekken om iemand aan te kunnen houden.

 

0 reacties

Jongen (14) met nepvuurwapen aangehouden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dankzij de oplettendheid van een getuige hielden agenten zondagmiddag een jongen met een nepvuurwapen aan op het Beursplein. De jonge Rotterdammer is meegenomen voor verhoor.

Een getuige zag om 15:00 uur in het centrum van Rotterdam een jongen lopen met een vuurwapen in zijn broeksband. Gewaarschuwde agenten gingen er direct op af en haalden hem uit de rij bij een winkel. Het wapen bleek nep en niet van echt te onderscheiden, vooral door de manier waarop de jongen het droeg.

Levensgevaarlijk
Het is levensgevaarlijk om met een nepvuurwapen de straat op te gaan. Wanneer de politie het vermoeden heeft van een vuurwapen, wordt geen enkel risico genomen. Daarbij kan het voorkomen dat agenten hun vuurwapen trekken om iemand aan te kunnen houden.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!