Twee gewonden na woningoverval Cyclaamstraat Made

zondag 28 april 2019 11:33

Bij een woningoverval aan de Cyclaamstraat in Made zijn vannacht twee personen gewond geraakt. De politie kreeg omstreeks 03.40 uur een telefoontje van de slachtoffers dat ze waren overvallen en gewond waren geraakt. Agenten gingen vervolgens met meerdere eenheden ter plaatse.

De twee slachtoffers raakten gewond nadat meerdere mannen gewapend de woning binnenkwamen en hen mishandelden. De bewoner en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De politie doet onderzoek.

De daders zouden drie mannen zijn. Zij droegen vermoedelijk donkere kleding en reden mogelijk weg in een zwarte Citroën C2. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na woningoverval Cyclaamstraat Made
Schrijver:

 

 

Bij een woningoverval aan de Cyclaamstraat in Made zijn vannacht twee personen gewond geraakt. De politie kreeg omstreeks 03.40 uur een telefoontje van de slachtoffers dat ze waren overvallen en gewond waren geraakt. Agenten gingen vervolgens met meerdere eenheden ter plaatse.

De twee slachtoffers raakten gewond nadat meerdere mannen gewapend de woning binnenkwamen en hen mishandelden. De bewoner en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De politie doet onderzoek.

De daders zouden drie mannen zijn. Zij droegen vermoedelijk donkere kleding en reden mogelijk weg in een zwarte Citroën C2. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!