Politie Waddinxveen-Zuidplas houden verkeerscontroles

maandag 29 april 2019 12:14

De politie in Waddinxveen-Zuidplas houden vandaag zogenoemde dynamische verkeerscontroles. Dit houdt in dat er op verschillende plekken automobilisten gecontroleerd worden op onder andere snelheid en verkeersregels.  

Bij deze controles houdt de politie zogenoemde pop-up controles. Een controleplek wordt snel ingericht en kan ook zo weer weg zijn en elders zijn opgesteld. Volgens de politie melden zij op Facebook een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie Waddinxveen-Zuidplas houden verkeerscontroles
Schrijver:

 

 

De politie in Waddinxveen-Zuidplas houden vandaag zogenoemde dynamische verkeerscontroles. Dit houdt in dat er op verschillende plekken automobilisten gecontroleerd worden op onder andere snelheid en verkeersregels.  

Bij deze controles houdt de politie zogenoemde pop-up controles. Een controleplek wordt snel ingericht en kan ook zo weer weg zijn en elders zijn opgesteld. Volgens de politie melden zij op Facebook een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!