Rotterdammer aangehouden voor fatale woningbrand Hilledijk Rotterdam

maandag 29 april 2019 11:11

De politie heeft maandagochtend een 54-jarige Rotterdammer opgepakt voor de fatale woningbrand op 14 april aan de Rotterdamse Hilledijk. De brand kostte een 27-jarige Rotterdam het leven. De man die is opgepakt wordt verdacht van brandstichting, die uiteindelijk heeft geleid tot de dood van het slachtoffer.

De brand welke ontstond op de 1e verdieping trok al snel omhoog. De 27-jarige bewoner van de tweede verdieping sprong nadat de vlammen hem hadden bereikt uit het raam, hij werd op straat langdurig gereanimeerd maar overleed later aan zijn verwondingen.

De politie startte direct na de brand een groot onderzoek. Twintig rechercheurs kwamen al snel tot de conclusie dat de fatale brand mogelijk was aangestoken. Het verder onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de Rotterdammer. De verdachte wordt op dit moment nog gehoord.

Lees ook : Man springt uit brandende woning en overlijdt Hilledijk Rotterdam (video)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdammer aangehouden voor fatale woningbrand Hilledijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie heeft maandagochtend een 54-jarige Rotterdammer opgepakt voor de fatale woningbrand op 14 april aan de Rotterdamse Hilledijk. De brand kostte een 27-jarige Rotterdam het leven. De man die is opgepakt wordt verdacht van brandstichting, die uiteindelijk heeft geleid tot de dood van het slachtoffer.

De brand welke ontstond op de 1e verdieping trok al snel omhoog. De 27-jarige bewoner van de tweede verdieping sprong nadat de vlammen hem hadden bereikt uit het raam, hij werd op straat langdurig gereanimeerd maar overleed later aan zijn verwondingen.

De politie startte direct na de brand een groot onderzoek. Twintig rechercheurs kwamen al snel tot de conclusie dat de fatale brand mogelijk was aangestoken. Het verder onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de Rotterdammer. De verdachte wordt op dit moment nog gehoord.

Lees ook : Man springt uit brandende woning en overlijdt Hilledijk Rotterdam (video)

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!