Rotterdammer aangehouden voor fatale woningbrand Hilledijk Rotterdam

Date:

Share post:

De politie heeft maandagochtend een 54-jarige Rotterdammer opgepakt voor de fatale woningbrand op 14 april aan de Rotterdamse Hilledijk. De brand kostte een 27-jarige Rotterdam het leven. De man die is opgepakt wordt verdacht van brandstichting, die uiteindelijk heeft geleid tot de dood van het slachtoffer.

De brand welke ontstond op de 1e verdieping trok al snel omhoog. De 27-jarige bewoner van de tweede verdieping sprong nadat de vlammen hem hadden bereikt uit het raam, hij werd op straat langdurig gereanimeerd maar overleed later aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De politie startte direct na de brand een groot onderzoek. Twintig rechercheurs kwamen al snel tot de conclusie dat de fatale brand mogelijk was aangestoken. Het verder onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de Rotterdammer. De verdachte wordt op dit moment nog gehoord.

Lees ook : Man springt uit brandende woning en overlijdt Hilledijk Rotterdam (video)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd