Brandlucht in Goudse winkelstraat

woensdag 1 mei 2019 11:00

Gouda – In de Hoogstraat heeft de brandweer vanochtend controles uitgevoerd bij een winkelpand na een brandlucht.

De brandweer werd gealarmeerd vanwege een sterke brandlucht. De herkomst werd gelokaliseerd bij het dak. Mogelijk waren de werkzaamheden aan het pand de oorzaak van de brandlucht. Het is niet bekend of er ook is geblust.

Door de inzet werd de Hoogstraat gedeeltelijk afgesloten.

 

0 reacties

Brandlucht in Goudse winkelstraat
Schrijver:

 

 

Gouda – In de Hoogstraat heeft de brandweer vanochtend controles uitgevoerd bij een winkelpand na een brandlucht.

De brandweer werd gealarmeerd vanwege een sterke brandlucht. De herkomst werd gelokaliseerd bij het dak. Mogelijk waren de werkzaamheden aan het pand de oorzaak van de brandlucht. Het is niet bekend of er ook is geblust.

Door de inzet werd de Hoogstraat gedeeltelijk afgesloten.

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!