Man meldt zich met schotwond bij Ikazia Ziekenhuis

Date:

Deel bericht:

Een man is woensdagavond door een schietpartij gewond geraakt aan zijn been. De schietpartij vond plaats op de Beukendaal in Rotterdam-Vreewijk, het slachtoffer reed daarna naar het Ikazia Ziekenhuis en meldde hen dat hij in de auto zat met een schotwond.

Agenten ging met spoed ter plaatse en sommeerden het slachtoffer en de inzittenden om uit de auto te komen. Hier werd niet direct naar geluisterd waarop de politie een waarschuwingsschot loste. De man werd vervolgens aangehouden en kon daarop worden behandeld.

- Advertisement -

Drie vrouwen die bij het slachtoffer aanwezig waren zijn ook aangehouden. In de auto waarin het slachtoffer zat is een kogelgat aangetroffen. Er zijn meerdere hulzen gevonden aan de Beukendaal. Wat de aanleiding van de schietpartij is geweest zal uit nader onderzoek moeten blijken. Wie er geschoten heeft, is nog onduidelijk. Een politiehelikopter assisteerde vanuit de lucht.

Foto’s : IJsselmondenieuws

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd