Oudste inwoner Capelle viert 107e verjaardag

woensdag 1 mei 2019 23:47

Capelle aan den IJsel, 1 mei 2019 – Met taart en een bos bloemen feliciteerde burgemeester Peter Oskam vanochtend mevrouw Lingmont – Klap met haar 107e verjaardag. De burgemeester was trots op ‘zijn lieve en oudste inwoonster van de stad’. Het geheim van de geboren Rotterdamse, zo verklapte ze de burgemeester toe, “met niemand ruzie maken en ’s avonds een glas rode wijn drinken”.

Sinds drie jaar woont mevrouw Lingmont – Klap in De Vijverhof in Capelle aan den IJssel. Ze zegt terug te kijken op “een mooi leven”. Nog dagelijks eet mevrouw Lingmont in het restaurant van De Vijverhof. Vele vrienden, kennissen en bewoners van de De Vijverhof vierden haar verjaardag vandaag met haar mee.

Foto’s : Jan van den Arend / Capelle aan den IJssel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Oudste inwoner Capelle viert 107e verjaardag
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJsel, 1 mei 2019 – Met taart en een bos bloemen feliciteerde burgemeester Peter Oskam vanochtend mevrouw Lingmont – Klap met haar 107e verjaardag. De burgemeester was trots op ‘zijn lieve en oudste inwoonster van de stad’. Het geheim van de geboren Rotterdamse, zo verklapte ze de burgemeester toe, “met niemand ruzie maken en ’s avonds een glas rode wijn drinken”.

Sinds drie jaar woont mevrouw Lingmont – Klap in De Vijverhof in Capelle aan den IJssel. Ze zegt terug te kijken op “een mooi leven”. Nog dagelijks eet mevrouw Lingmont in het restaurant van De Vijverhof. Vele vrienden, kennissen en bewoners van de De Vijverhof vierden haar verjaardag vandaag met haar mee.

Foto’s : Jan van den Arend / Capelle aan den IJssel

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!